fb
KYMPPIPLUS
VERKKOKAUPPA

Tervetuloa KymppiPlussan Verkkokauppaan! Tätä kautta voit asioida verkossa alusta asti siihen saakka, kunnes auto toimitetaan sinulle kotiosoitteeseesi tai noudat auton lähimmältä toimipisteeltämme. Voit laskea sinulle sopivan autorahoituksen todella edullisella korkotarjouksella, saat vaihtohinnan vaihtoautollesi nopeasti ja halutessasi voit maksaa koko auton verkkokaupassamme.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, sinua palvelee digimyyntimme sekä chat-palvelussa että
WhatsApp-sovelluksessa.


Tesla Model S

100 D

2017 · 132000 km · Sähkö · Automaatti · Neliveto
Hintatiedot
Tesla Model S
Toimistokulu
Toimituskulu
Vaihtoautohyvitys
Myyjä hinnoittelee vaihtoajoneuvoasi.
Yhteensä
< Edellinen

Asiakastiedot


< Edellinen

Vaihtoauton tiedot

Tervehdys KymppiPlus-digimyynnistä! Laskemme markkinatilanteen mukaisen hinnan vaihtoajoneuvollesi pikimmiten aukioloaikojemme puitteissa.

Täytäthän vaihtoautolomakkeen huolellisesti, jotta saamme laskettua sinulle parhaan mahdollisen hinnan. Vaihtoauton hyvityshinta päivittyy automaattisesti hintatietoihin myytävän auton alle.

Voit valita useita jpg, jpeg ja png kuvia.
< Edellinen

Toimitus

Kun olet saanut hinnan vaihtoajoneuvollesi ja hakenut sinulle sopivan rahoituksen, tuomme auton ilmaiseksi kotiisi tai työpaikallesi sinulle sopivana ajankohtana. Sinä tarkistat auton ja suoritat tietysti kunnon koeajon. Kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi, tulee kaupasta sitova - molemminpuolisella luottamuksella.

Ennen toimitusta tai noutoa tulee sinun maksaa varausmaksu. Varausmaksu hyvitetään kauppasummassa, eli se ei ole sinulle lisäkustannus. Mikäli auto ei vastaa sovittua kuntoa, palautetaan varausmaksu tilillesi. Kysy tästä lisää myyjältä!


< Edellinen

Lisäpalvelut


< Edellinen

Maksu ja rahoitus

Tästä hakemalla saat alustavan luottopäätöksen. Myyjä on vielä yhteydessä luottopäätöksen tarkkojen ehtojen tiimoilta.


Mikäli tarjoat vaihtoautoa, summa päivittyy tähän kun myyjä on tehnyt tarjouksen.
Valinnainen osa-aikaiselle työsuhteelle.
Ilmoita tässä muiden kuin palkkatulojen ja eläketulojen kuukausittainen määrä ennen veroja (pois lukien tuet).
Ajokortittomana ei voi hakea luottoa.
Oletko toiminut merkittävässä julkisessa tehtävässä viimeisen vuoden aikana, tai toimiiko perheenjäsenesi tai yhtiökumppanisi merkittävässä julkisessa tehtävässä tällä hetkellä?

Julkisia tehtäviä ovat
  • Suurlähettiläs tai asianhoitaja
  • Valtion tai hallituksen päämies, ministeri, vara- tai apulaisministeri
  • Keskuspankin johtokunnan jäsen
  • Parlamentin jäsen
  • Puolustusvoimissa vähintään kenraalikuntaan kuuluva upseeri
  • Valtion varainhoitoa tarkastavan ylimmän päättävän elimen jäsen
  • Ylemmän oikeuselimen jäsen
  • Kansainvälisen yhteisön johtaja, varajohtaja tai hallituksen jäsen

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitustarjous ei sido luotonhakijaa. Sitova rahoitussopimus osamaksurahoituksesta ja rahoituksen ehdoista laaditaan OP Yrityspankki Oyj:n asiamiehenä toimivassa autoliikkeessä.

Rahoitushakemuksella antamasi tiedot kerätään OP Yrityspankki Oyj:lle. Luottopäätös tehdään automaattista päätöksentekoa hyödyntäen. Luottopäätöksenteossa käytetään hyväksi rahoitushakemuksella antamiesi tietojen lisäksi Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä ja Verohallinnon positiivisesta luottotietorekisteristä saatuja luottotietojasi sekä OP ryhmän yhteisöjen asiakasrekistereistä saatavia, erityisesti maksukykyäsi kuvaavia tietoja. Lue lisää OP Yrityspankki Oyj:n suorittamasta henkilötietojen käsittelyn kokonaisuudesta

Rahoituksen hakijan saadessa automaattisessa prosessissa luottopäätöksen, voi hän ottaa yhteyttä asiakaspalveluun auto.asiakaspalvelu@op.fi ja pyytää asiansa manuaalikäsittelyä sekä tiedustella kielteiseen päätökseen johtaneita syistä.

Myös OP Yrityspankki Oyj:n asiamiehenä toimiva autoliike voi tarvittaessa käsitellä luottohakemiseen liittyviä tietoja luotonmyöntäjä OP Yrityspankki Oyj:n puolesta ja lukuun. Edellä mainitun lisäksi antamasi nimi-, puhelunnumero- ja sähköpostiosoitetietosi kerätään myös autoliikkeen ylläpitämään omaan henkilötietorekisteriin. Autoliike käyttää tietoja ollakseen sinuun yhteydessä. Lue lisää autoliikkeen suorittamasta henkilötietojen käsittelyn kokonaisuudesta


Tulosta Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedotTäytä osoitetietosi.


DONETTI
_