Tilaus- ja toimitusehdot

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja.

Kauppasopimusten yhteydessä liitteisiin kuuluvat myös AKL:n tilaus- ja kauppaehdot sekä etämyyntilakiin perustuvat ehdot.

Seuraavat ehdot tarkentavat verkkokaupassa tehtävää ostoa tai varausta. Verkkomyyntimme palvelee myös kaikissa tilaus- ja toimitusehtoihin liittyvissä asioissa ennen ja jälkeen varauksen.

Tarvittaessa KymppiPlus Oy:lla on oikeus perua kauppa/varaus ilman korvausvastuuta. Myyjäliikkeellä myös on oikeus purkaa varaus, mikäli vaihtoajoneuvosta annetut tiedot osoittautuvat puutteellisiksi/virheellisiksi tai mikäli vaihtohinta on ristiriidassa näiden tietojen kanssa.

Toimitus

KymppiPlus Oy vahvistaa varaamanne ajoneuvon luovutus-/toimitussajan heti kun se on tiedossa, siitä sovitaan yhdessä tarkemmin, kun verkkomyynti on teihin yhteydessä varauksen/oston jälkeen. Mikäli valitsette noudon myymälästä, myyjä sopii kanssanne erikseen mistä yhtiön myymälästä noudatte auton.

Autojen keskimääräinen toimitusaika vaihtelee toimitusmatkan ja auton mukaan. Valtaosa autoista toimitetaan kuitenkin keskim. yhden viikon sisällä.

Auton varausmaksu

Kun olette maksaneet valitsemastanne autosta varausmaksun, pidämme autoa teille varattuna kunnes kaupat on viety loppuun. Verkkomyyntimme on teihin yhteydessä maksettuasi varausmaksun, jolloin voitte sopia tarkemmin toimitustavasta- ja ajasta.

Kaupan syntyessä varausmaksu hyvitetään kokonaisuudessaan kauppasummasta. Jos auto ei vastaa sovittua kuntoa, palautamme varausmaksun ja kauppa perutaan. Palautettavalle varausmaksulle ei makseta korkoa.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Etämyynti

Kauppasopimusten yhteyteen kuuluu AKL:n peruuttamislomake sekä etämyyntiehdot.

Etämyynnin sopimusehdot

Etämyynti on kaupankäyntiä, jossa ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä. Kauppa ja sitä edeltävä markkinointi tapahtuu kokonaan sähköpostilla, puhelimella tai muilla viestintävälineillä. Etämyynnin ehdot eivät enää täyty, mikäli olette käyneet tutustumassa kohteeseen KymppiPlus myymälässä.

Etämyynnin palautusoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa kauppa 2 viikon kuluessa kaupantekohetkestä.

Tarkemmista ehdoista teille lähetetään varauksen jälkeen sekä tilaussopimus että tarkemmat etämyyntiehdot.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

DONETTI