Autoliike KymppiPlus

Autoliike KymppiPlus syntyi vuonna 2005 lujasta
halusta tehdä autokauppaa


Autoliike KymppiPlus, Ylivieskan toimipiste.

Ylivieska vuonna 2007. Liiketoiminta on jo lupaavassa kasvussa.

Autoliike KymppiPlus, Kokkolan toimipiste.

Kokkolan toimipiste avattiin vuonna 2016.

Autoliike KymppiPlus, Vantaan toimipiste.

Vantaalla KymppiPlus on toiminut vuodesta 2019.

Autoliike KymppiPlus, Oulun toimipiste.

Ouluun rakennetaan uutta yli 1500 m2 hallia, joka avautuu keväällä 2022.

ALKUVUODET AUTOKAUPPIAANA

Autoliike KymppiPlus sai alkunsa Ylivieskassa kahden nuoren miehen innosta tehdä autokauppaa. Itseluottamusta ei kummaltakaan puuttunut – molemmat olivat hankkineet ammattitaitoa automyynnistä paikallisista autoliikkeistä. Myytävät autot päätettiin hankkia pääosin Saksasta ja alun perinkin oli selvää, että KymppiPlus myisi vain hyviä, siistejä ja kohtuullisilla kilometreillä olevia autoja. Autoja oli pihassa vajaa kymmenkunta, kun toimintaa aloitettiin lokakuussa 2005.

KIIHTYVÄÄ KASVUA

Alun takeltelujen jälkeen kaupankäynti alkoi rullaamaan. Kolmen vuoden jälkeen KymppiPlus myi kahteen mieheen autoja jo 600 kappaleen vuosivauhdilla. KymppiPlus sai reilun kauppakumppanin maineen, koska siellä oli hyvät autot, maanläheinen palvelu ja reklamaatiot hoidettiin mallikkaasti. Autojen määrä vuosien aikana kasvoi ja lisää henkilöstöä palkattiin eri tehtäviin. Kasvua on toteutettu määrätietoisesti: toinen toimipiste avattiin Kokkolaan vuonna 2016, kolmas vuonna 2018 Lempäälään ja neljäs 2019 Vantaalle. Seuraavat toimipisteetkin ovat jo tekeillä.

ASENNE RATKAISEE

"KymppiPlus on ponnistanut eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan lakeuksilta Ylivieskasta. Täällä olemme oppineet sen, että jokainen asiakassuhde on tärkeä ja asiakaskokemus on luotava sellaiseksi, että sama asiakas tulee ostamaan meiltä auton jatkossakin. Silloin tietää, että jotain on tehty oikein.

Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa siihen, että kanssamme on aina turvallista tehdä autokaupat. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ympäri Suomen. Panostamme siihen, että auton ostaminen meiltä on mahdollisimman helppoa, ja että voit turvallisin mielin tilata meiltä auton vaikka kotiovellesi."

Janne Tolonen
yrittäjä


Vaihtoautot


DONETTI