fb hae
Ylivieska > Autohuolto

Ripeä ja joustava autohuolto ja autokorjaamo Ylivieskassa

Puh. 010 337 4407

Katajaojankatu 11

84100 Ylivieska

huolto@10plus.fi

KATSO KARTTA
Myös sähköautojen
määräaikaishuollot!

Määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin

Määräaikaishuolto on auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukainen kilometri- tai aikaperusteinen laaja huolto. Huolto-ohjelmaa noudattamalla säilytät takuuikäisen autosi takuun riippumatta siitä, missä huoltoliikkeessä teetät huollon. Lisäksi auton arvo säilyy ja kilometrit pysyvät turvallisina.

Me tarjoamme vaihtoehdon merkkiliikkeen huollolle. Hoidamme myös sähköautojen määräaikaishuollot. Voit valita, käytetäänkö huollossa automerkkisi alkuperäistä vastaavia osia tai muita edullisempia, mutta laadukkaita osia.

Huolto-ohjelma eli huoltoväli ja tehtävät huoltotoimenpiteet vaihtelevat automerkeittäin ja riippuvat myös auton iästä. Monet uudemmat autot ilmoittavat tulevasta huoltotarpeesta etukäteen kuljettajalle ajotietokoneen kautta. Me autohuollossa näemme tietokannasta eri merkkisten autojen huoltovälit ja huoltoon kuuluvat toimenpiteet.

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Huolettomasti kesäkauteen!

Kesähuolto henkilöautolle 150€

Sis. max. 5L moottoriöljyä ja suodattimen sekä 11 kohdan kuntotarkastuksen, mm. alustan nivelet ja laakerit, jarrut, akun sekä neste - ja öljypinnat.

Tule käymään, soita tai varaa aika yhteyslomakkeella!

YHTEYSLOMAKE

Huolettomasti kesäkauteen! Kesähuolto sis. 11 kohdan
kuntotarkastuksen!

Maksa autosi huolto erissä joustavalla huoltotilillä!

12 kk korotonta maksuaikaa ja
30-60 pv ensimmäiseen eräpäivään.

LUE LISÄÄ

Katsastushuolto

Katsastushuolto auttaa varautumaan auton katsastukseen. Tarkistamme autostasi samat asiat kuin katsastusmies ja teemme mahdollisista tarvittavista korjaustoimenpiteistä kustannusarvion. Tämän jälkeen päätämme yhdessä kanssasi, miten korjaustoimenpiteiden kanssa edetään. Katsastushuollon tavoite on saada auto katsastuksesta (https://kymppipluskatsastus.fi) läpi heti ensimmäisellä käynnillä.

Jos olet jo käyttänyt autoasi katsastuksessa eikä sitä ole hyväksytty, voit tuoda sen meille huoltoon ennen jälkitarkastusta. (https://kymppipluskatsastus.fi/katsastuspalvelut/jalkitarkastus) Käymme läpi katsastuksesta saadun vikalistan ja teemme kustannusarvion korjauksista. Hyväksyttyäsi arvion korjaamme katsastuksessa ilmi tulleet viat sekä mahdolliset ruostevauriot

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Öljynvaihto

Auton moottoriöljy tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta se pysyy hyvin voitelevana ja estää moottorin kulumisen. Se myös vaikuttaa suoraan auton toimintaan ja taloudellisuuteen. Jos moottoriöljyn vaihto unohtuu liian pitkäksi aikaa, voi se pahimmillaan aiheuttaa auton moottorin vaurioitumiseen. Moottoriöljyn sopiva vaihtoväli on yleensä 10-15 tuhatta kilometriä tai kerran vuodessa. Autoon on syytä käyttää aina juuri siihen sopivaa valmistajan suosittelemaa moottoriöljyä. Öljynvaihdon hinta vaihtelee ajoneuvon mukaan.

Myös vaihteistoöljy kannattaa vaihtaa säännöllisesti, 40-100 tuhannen kilometrin välein, jotta vaihteet vaihtuvat paremmin. Sillä myös ennaltaehkäistään vaihteiston rikkoontumista.

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE
“Sisään pääsi heti
ilman ajanvaraustakin.”

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointijärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti kahden-neljän vuoden välein, jotta järjestelmä pysyy toimintakunnossa, sisäilma raikkaana ja lämpötila miellyttävänä. Yleisin syy auton ilmastoinnin ongelmiin on kylmäaineen vähäinen määrä. Se vähenee noin 10-15% vuosittain ja samalla ilmastoinnin teho heikkenee.

Ilmastointihuollossa tehdään seuraavat toimenpiteet
- kylmäaineen tyhjennys
- kylmäaineen täyttö
- ilmastointijärjestelmän toiminnan ja tiiviyden tarkistus


Milloin auto on syytä tuoda ilmastoinnin huoltoon?

Auton ilmastoinnin ongelmat huomaa helposti. Jos auton ikkunat huurtuvat aiempaa herkemmin, autoon ei virtaa lainkaan kylmää ilmaa, vaikka ilmastointi on päällä tai ilmastoinnista virtaava ilma ei kylmene entiseen tapaan, on aika tuoda auto ilmastoinnin huoltoon.

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Varaudu kesän helteisiin

Eikö auto viilene kunnolla? Huurtuvatko ikkunat helposti tai leviääkö autoon tunkkainen haju? Ilmastointilaite kannattaa huollattaa 2-3 vuoden välein!

Ilmastointi-
huolto 59€ + Kylmäaineet

“Ei enää koskaan
marmoritiskille.”

Jakohihnan vaihto

Auton jakohihna tulee vaihtaa yleensä 60-240 tuhannen kilometrin välein. Tällä estetään jakohihnan rikkoutuminen, joka voi johtaa moottorivaurioon. Vaihtovälin voit tarkistaa auton huolto-ohjelmasta.

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Jarruhuolto

Ajoneuvon jarrujen luotettava toimivuus on luonnollisesti ajoneuvon turvallisen käytön kannalta äärimmäisen tärkeää. Jarrujen tarkistaminen ja säännöllinen huolto kannattaa, vaikka jarrut toimisivatkin normaalisti. Tarkistaminen kannattaa suorittaa heti, jos jarrujen toiminnassa havaitaan jotain poikkeavaa. Tällaisia merkkejä ovat mm. tärinä, auton puoltaminen tai epätavalliset äänet jarruttaessa. Palaneen käry ajon jälkeen voi olla merkki siitä, että jarrut laahaavat. Jarrut tulee tarkistaa myös, mikäli jarrujen merkkivalo palaa.

Jarruhuollossa tarkistamme kokonaisvaltaisesti jarrujen kunnon. Tämä sisältää kuluvien osien eli jarrupalojen, jarrulevyjen ja jarrusatuloiden tarkistuksen ja tarvittaessa vaihdon. Vaihdamme myös tarvittaessa jarrunesteen sekä korjaamme ABS-, ASR-, tai ASP-turvajärjestelmät.

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE
“Ei kyllä kannata ruveta
itse värkkäilemään.”

Vetokoukun, lisälämmittimen ja muiden lisälaitteiden ja -valojen asennus sekä huolto

Asennamme henkilö- ja pakettiautoihin vetokoukut, moottori- ja sisäilmalämmittimet sekä lisävalot.

Vetokoukun asennuttaminen ammattilaisella takaa sen, että vetokoukku on kestävä ja turvallinen käyttää. Lisävalot ja oikein suunnatut ajovalot lisäävät ajoturvallisuutta pimeässä. Kannattaa myös muistaa, että virheelliset ajovalot voivat johtaa katsastuksessa hylättyyn päätökseen.

Moottorilämmitin esilämmittää moottorin tehden talviaikana auton käytön huomattavasti mukavammaksi. Lisäksi se tekee ajamisesta mukavampaa sekä taloudellisempaa, säästää moottoria kulumiselta ja vähentää ympäristön kuormitusta. Moottorilämmittimiä on kahden tyyppisiä, polttoainekäyttöisiä ja sähkökäyttöisiä.

Polttoainekäyttöinen lämmitin, kuten Webasto, käyttää ajoneuvon omaa polttoainetta moottorin jäähdytinnesteen lämmittämiseen. Samalla se yleensä lämmittää myös auton ohjaamon. Se ei tarvitse ulkoista sähkövirtaa lämmön tuottamiseen.

Sähkökäyttöiset lämmittimet, kuten lohkolämmittimet, tarvitsevat sähkötolpan virran lähteeksi. Ne lämmittävät myös auton jäähdytinnestettä, mutta huomattavasti hitaammin. Niiden asennushinta on kuitenkin polttoainekäyttöisiä lämmittimiä edullisempi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa sekä polttoaine että sähkökäyttöiset moottorilämmittimet, vetokoukut sekä lisävalot. Autamme myös ajoneuvon valojen huollossa ja suuntauksessa..

Soita 010 337 4407 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Rahoitus - maksa autosi huolto joustavasti erissä

Tarjoamme yhdessä Resursin kanssa joustavan huoltotilin käyttöösi. Käyttäessäsi maksutapana Resursin huoltotiliä voit päättää itse, missä tahdissa maksat autosi huollon. Saat laskun vasta seuraavana kuukautena ja voit silloin valita, maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Et tarvitse erillistä korttia. Näytät vain henkilötodistuksesi huollossamme.

Näin haet rahoitusta autohuoltoon etukäteen puhelimella

Lähetä viesti HUOLTO numeroon 18 311 ja saat linkin luottohakemukseen muutamassa minuutissa. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis ja voit maksaa sillä autohuollossamme.

Voit hakea rahoitusta myös toimipisteessämme

Voimme halutessasi täyttää luottohakemuksen myös puolestasi. Vahvista henkilöllisyytesi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella. Mikäli hyväksyt hakemuksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen joko perinteisesti allekirjoituksella tai sähköisesti pankkitunnuksillasi. Hyväksytty ja allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis.

Rahoituksen kuukausierät ja kulut

Rahoituksella saat 12 kk korotonta maksuaikaa ja ensimmäiseen eräpäivään huollon ajankohdasta on 30-60 päivää.

Kuukausittaiset summat sisältävät mahdollisen käsittelymaksun ja koron. Voit maksaa maksuvaihtoehdosta toiseen ja maksaa luoton takaisin haluamassasi aikataulussa.

Yleiset luoton ehdot löydät tästä dokumentista.

Jopa 12 kk korotonta
maksuaikaa!

Täytä tiedot ja lähetä lomake. Otamme sinuun yhteyttä!


DONETTI
_