fb hae
Ylivieska > Autofiksaus

Korkealuokkaiset ajoneuvojen fiksauspalvelut Ylivieskassa

Puh. 010 337 4431

Pilaritie 3

84100 Ylivieska

fixaus@10plus.fi

Avoinna ma-pe 8-16

KATSO KARTTA
Päältäpesut käsin
     alkaen 25€

Auton käsinpesu

Säännöllinen auton päältäpesu hidastaa ruostumista. Käsinpesu on konepesua huomattavasti turvallisempi auton maalipinnalle, kun se vain tehdään oikein. Lisäksi sillä saadaan paljon puhtaampi lopputulos. Lopuksi suoritetaan myös perusteellinen kuivaus, joten auton voi pestä huoletta myös talviaikana. Me teemme auton käsinpesun ammattimaisesti oikeanlaisilla välineillä nykyaikaisissa tiloissa.

Tehdäänkö sinunkin autostasi 10+? Tuo auto meille käsinpesuun!

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Pinta puhtaaksi ja vaha päälle käsityönä!

Käsinpesu ja vahaus 69€

- Myllytys ja vahaus, kysy tarjous
- Renkaanvaihto pesun yhteydessä 25€,
sis. renkaiden pesun

Myllytys ja vahaus,
     kysy tarjous!

Auton vahaus

Auton perusteellinen ja huolellisesti tehty vahaus käsinpesun jälkeen suojaa maalipintaa kulutukselta ja UV-säteilyltä sekä antaa sillä erinomaisen kiillon. Auto myös säilyy paremmin puhtaana. Kaikista parhaan lopputuloksen saa, jos auton maalipinta on juuri myllytetty ja pesty.

Vahauksen tarkoitus ei ole peittää naarmuja vaan suojata maalipintaa. Jos autossa on näkyviä naarmuja, jotka halutaan pois ennen vahausta, täytyy sen maalipinta myllyttää. Meillä KymppiPlus Autofiksauksessa vahaukseen sisältyy aina auton käsinpesu.

Tehdäänkö sinunkin autostasi 10+? Tuo auto meille vahaukseen!

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Auton sisäpuhdistus

Auton perusmuotoinen sisäpuhdistus sisältää sisätilojen ja takakontin imuroinnin, pölyjen pyyhkimisen pinnoilta, lasien pesun sisäpuolelta sekä lattiamattojen puhdistuksen.

Peruteellisempaan sisäpuhdistukseen kuuluu myös penkkien märkäpesu. Se on koneellinen syväpuhdistus, joka poistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian.

Suoritamme myös nahkaverhoilujen pesua ja käsittelyä. Nahka on luonnonmateriaali, joka vaatii säännöllistä hoitoa, jotta sen luontaiset ominaisuudet ja pehmeys säilyvät.

Tuo autosi meille kevyeen tai kokonaisvaltaiseen sisäpuhdistukseen. Räätälöimme sinun tarpeisiisi sopivan paketin.

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE
Sisäpuhdistukset,
     kysy tarjous!
Umpioiden tehokiillotus
            99€/pari

Ajovalojen umpioiden kiillotukset

Ajovalojen umpiot kuluvat käytössä ajokilometrien myötä, eikä himmeäksi sumentunut umpio valaise enää yhtä hyvin kuin uutena. Kulumista aiheuttaa esimerkiksi kiveniskut, pöly ja muovimateriaaleissa erityisesti uv-säteily. Erittäin sumentuneet ja kuluneet umpiot voivat johtaa auton katsastuksessa jopa hylkäykseen.

KymppiPlus Autofiksauksen tehokkaalla umpioiden kiillotuksella voi välttyä uusien ostolta. Ammattitaitoisella monihionnalla ja erikoiskiillotuksella kuluneista valoista voi saada lähes uuden veroiset. Säännöllinen valojen kiillotus pitää umpiot kunnossa ja optimoi valotehon kaikissa olosuhteissa. Haljenneet tai muuten selvästi rikkoutuneet umpiot pitää aina vaihtaa uusiin.

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Otsonointi poistaa hajut

Otsonointi on tehokas tapa poistaa autosta lemmikkien, tupakansavun tai kosteuden aiheuttamia hajuhaittoja.

Otsonointi 70€

Otsonoinnissa ei käytetä mitään kemikaaleja tai puhdistusaineita, vaan otsoni itsessään poistaa ilman epäpuhtaudet ja kemialliset hajuhaitat. Ammattilaisen suorittamana henkilöauton otsonointi kestää keskimäärin 1-2 tuntia, hankalat tapaukset vaativat pitemmän ajan.

Keraamiset pinnoitteet,
         kysy tarjous!

Auton keraaminen kestopinnoite

Keraaminen kestopinnoite muodostaa vahausta selkeästi kovemman maalipintaa suojaavan kalvon autoon. Se tekee maalipinnalle syvän ja pitkäkestoisen kiillon. Keraaminen kestopinnoitus ehkäisee naarmuuntumista ja tekee auton puhdistamisesta helppoa sekä nopeaa.

Keraaminen kestopinnoite voidaan tehdä 1K (vahamainen, takuu 1 vuotta) tai 2K (takuu 3 vuotta) pinnoitteena. Suosittelemme pinnoitusta aina uuteen tai uudehkoon autoon. Vanhemmissa autoissa maalipintaa kannattaa myllyttää ennen pinnoitusta.

Keraamisen kestopinnoitteen hinta riippuu auton koosta ja maalipinnan kunnosta. Kestopinnoite sisältää aina auton käsinpesun sekä maalipinnan kiillotuksen myllyttämällä ennen pinnoitteen laittoa.

Tehdäänkö sinunkin autostasi 10+? Pyydä tarjous kestopinnoitteesta.

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Auton maalipinnan myllytys

Auton maalipinnan koneellinen kiillotus eli myllytys poistaa maalipinnasta pienet naarmut ja palauttaa sen alkuperäisen värisävyn sekä kiillon. Myllytyksellä saadaan myös tasattua ja häivytettyä syvempiäkin naarmuja. Niin syvät naarmut, joiden pohjalta näkyy auton vaaleaa pohjaväriä, vaativat kuitenkin jo auton maalauksen. Maalipinnan myllytys kannattaa teettää ammattilaisilla, koska väärin tehty maalipinnan koneellinen kiillotus voi saada paljon tuhoa aikaan.

KymppiPlus Autofiksaamossa myllytyksen tekee työhön erikoistunut ammattilainen, joka käyttää siihen sopivaa hiomakonetta, myllytyslaikkaa sekä aineita. Myllytykseen kuuluu aina myös ensin auton käsinpesu ulkopuolelta sekä myllytykseen jälkeen vahaus. Myllytyksen hinta riippuu maalipinnan kunnosta ja auton koosta.

Tehdäänkö sinunkin autostasi 10+ ? Kysy tarjous myllytyksestä!

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE
Myllytys ja vahaus,
     kysy tarjous!
Ajoneuvon täysfiksaus,
         kysy tarjous!

Ajoneuvon täysfiksaus

KymppiPlus Autofiksauksen täysfiksi on kokonaisvaltainen puhdistusprosessi, jolla saat autosi pinnat ja sisustan yksityiskohtia myöten taas edustavaan kuntoon. Täysfiksi sisältää seuraavat toimet:

- Auton ulkopintojen, ovivälien ja vanteiden käsinpesu
- Moottoritilan pesu
- Kojelaudan, lokeroiden ja muovipintojen puhdistus ja suojaus
- Penkkien, lattian, kangasverhoilujen ja tavaratilan imurointi
- Tarvittaessa penkkien märkäpesu
- Lattiamattojen pesu
- Ikkunoiden puhdistus
- Auton maalipinnan koneellinen kiillotus ja vahaus


Tehdäänkö sinunkin autostasi 10+ ? Kysy tarjous täysfiksistä!

Soita 010 337 4431 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Täytä tiedot ja lähetä lomake. Otamme sinuun yhteyttä!Voit valita useita kuvia
DONETTI
_