fb hae
Ylivieska > Automaalaus

Kolarikorjaamo ja automaalaamo Ylivieskassa

Puh. 010 337 4430

Pilaritie 3

84100 Ylivieska

maalaus@10plus.fi

Avoinna ma-pe 8-16

KATSO KARTTA

Korkeatasoista autojen kolarikorjaus- ja maalauspalvelua Ylivieskassa

KymppiPlus Automaalaus on kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolarikorjaamo ja automaalaamo Ylivieskassa. Tarjoamme korkeatasoista maalaus- ja korjauspalvelua yksityisasiakkaille, yrityksille, autoliikkeille ja vakuutusyhtiöille. Voit tuoda meille autosi kolarikorjaukseen riippumatta autosi merkistä ja vakuutusyhtiöstä! Henkilökunnallamme on myös sähköautojen kolarikorjaukseen tarvittava sähköturvallisuuskoulutus

Vahinkotarkastus

Auton kolarikorjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Selvitämme auton vauriot ja toimitamme korjausarvion vakuutusyhtiölle korjausluvan saamiseksi. Kun kyseessä on pieniä pintavaurioita, tarkastus kestää noin 15 minuuttia. Voit odottaa paikan päällä tarkastuksen ajan. Laajempien vahinkojen yhteydessä kannattaa varata aika tarkastukseen soittamalla 010 337 4430.

Vahingon tarkastuksen jälkeen varaamme ajan korjaukseen ja tilaamme tarvittavat varaosat. Jos autosi on ajokuntoinen, voit jatkaa sillä matkaa ja tuoda auton korjaukseen sovittuna aikana. Mikäli autosi ei ole ajokuntoinen, se jää odottamaan korjausta.

Soita 010 337 4430 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE

Vahingon sattuessa toimi näin:

1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi.
2. Ota yhteyttä meihin – teemme vahinkotarkastuksen
3. Sovitaan aika korjaukselle ja laitetaan autosi takaisin kuntoon. Autosi takuu säilyy ennallaan.
4. Saat korjauksen ajaksi tarvittaessa sijaisauton meiltä käyttöösi hintaan 30€/vrk + polttoaineet.
5. Teemme korjauksen sovitussa ajassa ja ilmoitamme sinulle vielä, kun työ on valmis.

Soita 010 337 4430 tai käytä yhteyslomaketta! YHTEYSLOMAKE
Saat meiltä sijaisauton!
30€ / vrk + polttoaine

Kustannusarviot auton korjauksesta

Mikäli maksat autosi korjauksen itse, annamme sinulle kustannusarvion korjaustyöstä. Hintaan vaikuttaa vahingon laajuus ja tarvittavat varaosat.

Soita 010 337 4430 tai lähetä yhteyslomakkeella kuva
vauriosta ja me otamme sinuun yhteyttä.
YHTEYSLOMAKE

Korjauta autosi helposti meillä. Lähetä yhteyslomakkeella kuva autosi vauriosta, me otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Palvelu toimii arkisin klo 8-16.

YHTEYSLOMAKE

Peltikorjaukset

KymppiPlussan ammattilaiset korjaavat isotkin peltivauriot osaavasti ja huolellisesti auton valmistajan merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Soita 010 337 4430 tai lähetä yhteyslomakkeella kuva
vauriosta ja me otamme sinuun yhteyttä.
YHTEYSLOMAKE

Auton maalaus

Jos auton vauriokohdasta näkyy peltiä maalipinnan alta, kannattaa maalipinta hoitaa kuntoon mahdollisimman pian. Muuten vauriokohtaan kertyy ruostetta, joka voi levitessään aiheutttaa suuremman korjaustarpeen.

Kolarivaurioiden pelti- ja muovikorjausten yhteydessä laitamme kuntoon myös maalipinnat. Jos maalipintaan on syntynyt vaurio esimerkiksi kolarin yhteydessä ja autossa on korjauksen kattava vakuutus, sisältyy siihen myös maalipintojen korjaus. Jos vahinko ei mene vakuutuksen piikkiin, annamme kustannusarvion auton maalauksesta.

Me maalamme kaikki automerkit huolellisesti pohjatöistä viimeistelyyn asti. Automaalauksesta vastaavat huippuammattilaiset, joilla on alalle koulutus ja pitkä työkokemus. Käytämme maalaamossamme viimeisintä tekniikkaa, joilla pystytään varmistamaan maalauksen laatu, oikea sävy ja kestävyys.

Soita 010 337 4430 tai ota yhteyttä lomakkeella. YHTEYSLOMAKE

Muovikorjaukset

Nykyautojen koriosista suuri osa on erilaisia muoveja ja komposiitteja. Meillä on taito ja välineet korjata muoviosien isot ja pienet vauriot. Korjaus on usein taloudellisin ja myös ekologisesti kestävin vaihtoehto.

Soita 010 337 4430 tai lähetä yhteyslomakkeella vauriosta ja
me otamme sinuun yhteyttä.
YHTEYSLOMAKE

Sähköautojen vaurioiden korjaus vaatii erikoistaitoja

Uudet sähkö- ja hybridiautomallit valtaavat automarkkinoita kiihtyvällä tahdilla. Sen myötä ammattimainen korivauriokorjaus vaatii uutta osaamista. Tietoa on runsaasti ja korjaustilanteissa autovalmistajien ohjeiden tarkka noudattaminen on tärkeää.

Meiltä löytyy viimeisin osaaminen sähköisten ajoneuvojen kolarikorjauksiin ja maalauksiin. Soita 010 337 4430 tai ota yhteyttä lomakkeella!!

YHTEYSLOMAKE

Ruostekorjaukset

Auton ruostevauriot on syytä korjata nopeasti, sillä ne leviävät nopeasti. Mitä nopeammin ruostevauriot korjataan, sen edullisemmaksi korjaus tulee. Ruostevaurio voi myös johtaa katsastuksessa hylkäämiseen ja ajokieltoon.

Me arvioimme autosi ruostevaurion ja annamme kustannusarvion korjaustyöstä. Etenkin vanhemmissa autoissa saattaa ruosteisten peltien alta paljastua sisäpuolisista rakenteista lisää korjausta vaativia kohteita. Näitä emme luonnollisesti näe ennen korjaustöiden aloitusta. Siksi lisäkustannuksia saattaa ilmetä. Neuvottelemme niistä aina kanssasi ennen korjaustöiden jatkamista. Suojaamme korjatut kohdat aina ruostesuojalla.

Soita 010 337 4430 tai ota yhteyttä lomakkeella. YHTEYSLOMAKE

Tuulilasin vaihto

Tuulilasi tulee vaihtaa, jos tuulilasissa on halkeama tai kiveniskemä on päässyt laajenemaan yli kahden euron kolikon kokoiseksi. Me vaihdamme tuulilasin kaikkiin automerkkeihin. Käytämme Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja.

Jos sinulla on autossasi lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuun joka on vakuutusyhtiöstä riippuen noin 100-250 euroa. Tuulilasin vaihdon kokonaishintaan vaikuttavat lasin malli ja sen lisäominaisuudet kuten ajotukijärjestelmä, lämmitys ja kameratekniikka.

Soita 010 337 4430 tai pyydä tarjous tuulilasinvaihdosta
yhteyslomakkeella.
YHTEYSLOMAKE
Tuulilasin vaihto hoituu
yhdessä päivässä.

Täytä tiedot ja lähetä lomake. Otamme sinuun yhteyttä!Voit valita useita kuvia
DONETTI
_