KYMPPIPLUS
VERKKOKAUPPA

Tervetuloa KymppiPlussan Verkkokauppaan! Tätä kautta voit asioida verkossa alusta asti siihen saakka, kunnes auto toimitetaan sinulle kotiosoitteeseesi tai noudat auton lähimmältä toimipisteeltämme. Voit laskea sinulle sopivan autorahoituksen todella edullisella korkotarjouksella, saat vaihtohinnan vaihtoautollesi nopeasti ja halutessasi voit maksaa koko auton verkkokaupassamme.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, sinua palvelee digimyyntimme sekä chat-palvelussa että
WhatsApp-sovelluksessa.


· km · · ·
Hintatiedot
Toimistokulu
Toimituskulu
Vaihtoautohyvitys
Myyjä hinnoittelee vaihtoajoneuvoasi.
Yhteensä
< Edellinen

Asiakastiedot


< Edellinen

Vaihtoauton tiedot

Tervehdys KymppiPlus-digimyynnistä! Laskemme markkinatilanteen mukaisen hinnan vaihtoajoneuvollesi pikimmiten aukioloaikojemme puitteissa.

Täytäthän vaihtoautolomakkeen huolellisesti, jotta saamme laskettua sinulle parhaan mahdollisen hinnan. Vaihtoauton hyvityshinta päivittyy automaattisesti hintatietoihin myytävän auton alle.

Voit valita useita jpg, jpeg ja png kuvia.
< Edellinen

Toimitus

Kun olet saanut hinnan vaihtoajoneuvollesi ja hakenut sinulle sopivan rahoituksen, tuomme auton ilmaiseksi kotiisi tai työpaikallesi sinulle sopivana ajankohtana. Sinä tarkistat auton ja suoritat tietysti kunnon koeajon. Kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi, tulee kaupasta sitova - molemminpuolisella luottamuksella.

Ennen toimitusta tai noutoa tulee sinun maksaa varausmaksu. Varausmaksu hyvitetään kauppasummassa, eli se ei ole sinulle lisäkustannus. Mikäli auto ei vastaa sovittua kuntoa, palautetaan varausmaksu tilillesi. Kysy tästä lisää myyjältä!


< Edellinen

Lisäpalvelut


< Edellinen

Maksu ja rahoitus

Tästä hakemalla saat alustavan luottopäätöksen. Myyjä on vielä yhteydessä luottopäätöksen tarkkojen ehtojen tiimoilta.


Mikäli tarjoat vaihtoautoa, summa päivittyy tähän kun myyjä on tehnyt tarjouksen.
Valinnainen osa-aikaiselle työsuhteelle.
Pääomatulot, vuokratulot, yritystoiminnasta saatu tulo.
Ajokortittomana ei voi hakea luottoa.
Toimitko merkittävässä julkisessa tehtävässä Suomessa tai jossain muussa valtiossa, oletko tällaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhtiökumppani. Emme kerää tietoja sinun tai läheistesi puoluekannasta tai poliittisesta toiminnasta.

Tässä prosessissa rahoituspäätös tehdään automaattisesti
Automaattiseen päätöksentekoon sisältyy hakijan profilointia hänen luottokelpoisuutensa arvioimiseksi. Prosessissa käytetään hyväksi rahoitushakemuksessa ilmoitettujen tietojen lisäksi luottotietorekisteristä sekä OP Ryhmän yhteisöjen asiakasrekistereistä saatavia, erityisesti rahoituksen hakijan maksukykyä kuvaavia tietoja. Rahoituksen hakijan saadessa automaattisessa prosessissa kielteisen luottopäätöksen, hän voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun 0102525843 tai sähköpostiosoitteeseen auto.asiakaspalvelu@op.fi saadakseen tietää kielteiseen päätökseen johtaneet syyt ja mahdollisuuden asian uuteen, manuaaliseen käsittelyyn.
Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitustarjous ei sido luotonhakijaa. Sitova rahoitussopimus osamaksurahoituksesta ja rahoituksen ehdoista laaditaan OP Yrityspankki Oyj:n asiamiehenä toimivassa autoliikkeessä.


Tulosta Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedotTäytä osoitetietosi.


DONETTI